Crossbridge Energy A/S

Crossbridge Energy A/S søger

HSSE – Process Safety Engineer

Vil du bidrage til, at Crossbridge Energy kan gøre en forskel både for miljøet, menneskerne og verden omkring os? 

 

Vil du sammen med gode kolleger i HSSE-teamet supportere og samarbejde tværgående i hele virksomheden? Og vil du have en hverdag med fagligt komplekse udfordringer i et uformelt miljø? Så har du muligheden her.

Teamet har sammen med deres chef ansvaret for, at de nødvendige tilladelser til drift af raffinaderiet forefindes, at vilkår og lovgivning overholdes, og ikke mindst at kolleger trygt kan udføre deres arbejde. Tryghed for naboerne spiller naturligvis også en afgørende rolle.

Du vil indgå i et dygtigt Process Safety team med stor erfaring og viden og som har fokus på alle relevante Process Safety opgaver

  • Udvikle, implementere og opretholde procesikkerhedsprogrammer og -procedurer.
  • Gennemføre risikovurderinger og -analyser for at identificere og håndtere potentielle farer.
  • Overvåge og vurdere sikkerhedsydeevnen for procesudstyr og -systemer.
  • Bidrage til træning og opkvalificering af personale inden for procesikkerhed.
  • Samarbejde med tværfunktionelle teams for at sikre overholdelse af regler og standarder.

Du supporterer desuden driftsorganisationen med risikovurderinger og opdaterer raffinaderiets Sikkerheds-rapport jf. Risikobekendtgørelsen.

Din hverdag er en blanding af selvstændige opgaver og samarbejde, da problemløsning ofte foregår tværfagligt.

Du planlægger i høj grad selv din arbejdsdag, og du vil opleve en høj fleksibilitet.

Den ideelle kandidat er uddannet kemiingeniør eller tilsvarende og vil gerne dygtiggøre sig indenfor alle aspekter af processikkerhedsarbejdet. Du har allerede relevant erfaring, optimalt fra olie- og gasindustrien, biofuelindustrien, den kemiske procesindustri eller en anden stor, energiforbrugende virksomhed.

Du arbejder løsningsorienteret og er præcis og omhyggelig i dit arbejde, da du ved, hvad der er på spil, ligesom du planlægger og prioriterer med god forståelse for helheden. Du drives af dit naturlige engagement for området og opgaverne samt af relationer til mange forskellige faggrupper. Du kan også lide at formidle din viden med fokus på resultater og samarbejde.

Du får en del myndighedskontakt, hvorfor det er vigtigt med gode skriftlige danskkundskaber, herunder evnen til en hensigtsmæssig skriftlig kommunikation, ligesom du taler og skriver engelsk på højt niveau.

Et kompetent og uformelt arbejdsmiljø, hvor din egen udvikling understøttes.

Du får en hverdag med opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse. Du får dygtige og engagerede kolleger, som giver kompetent sparring, som har stor indsigt i området, og som altid står klar med en hjælpende hånd og godt humør.

Hertil kommer et komplekst anlæg, hvor du kan udbygge din erfaring og viden – Det hele forgår i en international organisation med ambitioner om at bidrage til løsning af Danmarks CO2 udfordring og blive verdens første CO2 neutrale raffinaderi.

Ansøgning

Finder du ovenstående interessant, og kan du se dig selv i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning så hurtigt som muligt. 

Samtalerne vil foregå løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Claus Nielsen, HSSE Director på telefon 44141481.

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

ASAP

Tiltrædelse:

ASAP

Arbejdssted:

Egeskovvej 265, 7000 Fredericia

Yderligere oplysninger fås hos:

Claus Nielsen

Mobil: +45 44141481

Kontoradresse:

Egeskovvej 265 7000 Fredericia

Se placering: