Crossbridge Energy A/S

Crossbridge Energy A/S søger

Smed (Tank Welding Technician)

Er du en erfaren smed med højt drive?

 

Vil du sammen med gode kolleger i Tank-teamet samarbejde tværgående om vedligehold af Crossbridge Energy A/S’ tanke? Og vil du have en rolle med selvstændighed og medindflydelse? Så har du muligheden i denne nyoprettede stilling.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret dagtekniker/ smed til vores tankteam, som vil kunne indgå i et nyoprettet dynamisk eksekveringsteam, hvor imødekommenhed, højt humør og vidensdeling er en stor del af hverdagen. Man vil være med til at sætte rammerne for et lille dagligt driftsteam, der skal supportere projektlederne i en travl hverdag på flere forskellige tanke, og hjælpe med tilsyn på store projekter.

Stillingen er oprettet i vores Tank Maintenance, hvor vi vægter sikkerhed og kvalitiet meget højt. Dette sikres i form af korrekt planlægning af jobbet, samt opfølgning med teamet omkring afleveringsmaterialet.

 

Om rollen

Som dagtekniker/ smed trives du med en udfordrende hverdag, og du beskriver dig selv som en robust person med højt drive, som trives i en stor virksomhed med internationale relationer.

Du er god til at styre de mekaniske jobs i hus, uanset hvad jobbet består af, og du evner at se opgaverne i et større perspektiv og tage ansvar professionelt og rettidigt. Du udviser handlekraft baseret på gode beslutninger, og trives i en kompleks hverdag.

I dagligdagen står du for udførelse af diverse jobs relateret til tank vedligehold. Du sikrer fremdrift, og er altid klar på at tænke løsninger, som hjælper til at sikre den ambitiøse timeline. Som smed i tank teamet vil du løbende stå for forskellige opgaver på tværs af projekter. Det er blandt andet mindre svejseopgaver, montageopgaver og større opgaver som f.eks. assistance til løft af tanke. Din hverdag vil derfor ikke blive ensformig, og det forventes derfor, at du trives med skiftende arbejdsopgaver, og altid er klar til at hjælpe dine kollegaer i teamet.

 

Faglige kvalifikationer

Du har en stærk track rekord på svejseopgaver, og ved hvad det kræver i forhold til sikkerhed og kvalitet. Vigtigst er din evne til at arbejde alsidigt og dit udviklingsmindset og din passion for at drive hvert enkelt job fra start til slut.

Du har kendskab til at arbejde på risikovirksomheder, hvor sikkerheden er et altoverskyggende tema for, hvad vi foretager os.   

Du har et godt sikkerhedsmindset, og er med til at hjælpe alle på Crossbridge Energy med at passe på hinanden og vores udstyr.

Der vil til et hvert projekt være arbejde i højden samt arbejde i lukkede rum, du skal derfor kunne arbejde under disse forhold.

 

Personlige kvalifikationer

Da du får en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du er en god kommunikator, og forstår at formidle viden med fokus på resultater og samarbejde. Holdånd og stærk kommunikation gennemsyrer den måde, du samarbejder med dine kollegaer.

Du er vedholdende, har et højt drive og sætter en ære i at nå dine opgaver og aftaler til tiden. Med dit overblik skaber du god struktur, samt du er altid bevidst om egne mål såvel som virksomhedens.

 

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Crossbridge Energy A/S får du en unik chance for at være med til at sætte dit præg på en virksomhed, der er på en rejse til at være en medspiller i fremtidens brændstoffer.

Du tilbydes en løn, der er i overensstemmelse med stillingens karakter, krav og din baggrund, ligesom der også tilbydes pensionsordning og sundhedsforsikring.

For den rigtige kandidat er der tale om en spændende stilling med meget gode karriere og udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i et udviklende miljø. 

 

Ansøgning

Finder du ovenstående interessant, og kan du se dig selv i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas Carlsen, Tank Project Management på tlf: +45 26841926.

Tiltrædelse er snarest muligt på vores adresse i Fredericia, hvorfor vi afholder samtalerne løbende. 

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

ASAP

Tiltrædelse:

ASAP

Arbejdssted:

Egeskovvej 265, 7000 Fredericia

Yderligere oplysninger fås hos:

Thomas Carlsen

Telefon: +45 26841926

Mobil: +45 26841926

Kontoradresse:

Egeskovvej 265 7000 Fredericia

Se placering: